Minun jalanjälkeni sosiaalisessa mediassa



Tänään jäin pohtimaan omaa sosiaalisen median jalanjälkeäni. Ajatuksena (jota kaikki nettipoliisit toitottaa) kaikki mitä itsestäsi julkaiset teksteinä ja kuvina tulisi olla sellaisia, mitä voit avata jokaiselle ihmiselle myös naamatusten.

Miettikää mitä tapahtuisi jos Face aukeaisi kaikille, miltä näyttää oma itse työnantajille, naapureille, sukulaisille, kavereille..... Kaikille niille joiden pääsyn olet rajannut jollain tavalla.
Mitä pidemmälle omaa Facebookiani selaan, sen selvemmäksi käy etten ole asiaa varmaan sitten tätä ennen pohtinut. Tai ainakaan en myönnä, koska näitä kun lukee niin oma harkinta on saattanut olla melkoisen ohutta :D

Joten olkaa niin hyvät ja pohtikaa näitä lukiessanne omaa jälkeä!





"mistä tietää, että on talvi..? No siitä, kun facen lukeminen siirtyy ulkoa röökiltä sisälle paskalle..."

Tärkeä tieto todellakin, ihanaa, että on nyt sitten selvänä kaikille missä viestejänne tavaan.

"Siinä vaiheessa, kun istuu omassa vessassa pissaan joka on pöntönreunuksella.. Eikä mies ollut kotona, voi todeta vähemmistöelämän perheessä alkaneen... H-U-O-H."

Tässä toinen "ilmaisuni jalokivi", tämänkin asian olisi joku muu mahdollisesti muotoillut jotenkin toisin. Minä en. Minulla on jokin pakonomainen tarve ilmeisesti sanoittaa elämääni niin, että asia todellakin tulee kaikille selväksi. Puhuessani käytän valtavasti käsiäni asioiden selvittämiseen ja huidonkin usein enemmän kun puhun. Sinällään se ei ole kovin paha, mutta jos viereinen tuntematon kuuro alkaa vastailemaan randomisti juttuihini, saattaa olla aika rajoittaa tapaa. (minä siis osaan viittoa kissan, pupun ja kaljan)

"jalkakarvat säihkyy ihanasti aamuauringossa"

Tässä jälleen tärkeä info, jos joku on kuvitellut mieheni hiihtävän sileillä hangilla.

"Elämä on kakkapökäle"

No ilmaisu se on tuokin.





"Tein masennustestin.. En ole lainkaan masentunut... Tosi kiva. Nyt voinkin kaivaa sukset kaapista alkaa siis nauttia tästä uudesta talvesta Hymiö heart perkele."

No sinällään ihan aiheellinen huomio, mutta niillä ystävilläni joilla se masennustesti on joskus saattanut näyttää jotain muuta voi olla vähän ajatusta tästä ilmaisusta. Ne on nimittäin ne testit tehty just ihan vaan tällaisille yksilöille joita saattaa maanantai ahdistaa josko sillä verukkeella vois ottaa pikku siivun saigonia.

Sosiaalinen media määrittää meitä melko paljonkin ihmisinä, itse päätät minkä puolen itsestäsi näytät. Sain eilen monilta viestiä miten mukavaa oli kirjoituksiani lukea tästä blogista niiden rehellisyyden vuoksi. No en kyllä kehtaisi tosin missään liikkua jos kirjoittaisin jotain mitä en todellakaan ole. Yllä olevat lainaukset seinältäni ovat taas osoitus kirjoituksieni tasosta, en paljoa pohdiskele miten asiani ilmaisen.

Joten, määrittääkö tuollaiset ilmaisut siis minua ihmisenä vai todella mautonta huumoriani?
Onko sillä lopulta edes mitään väliä? Palkkaisiko joku minut tietäen, että sukkahousujen alla jälkani ovat pörröiset? Ja kaikki pissii joskus, jotkut jopa muualle kuin vessaan. Ehkä tarkoitus onkin vain pitää tätä viihteenä, toki tällä "viihteellä" on se raadollinen puoli joka johtaa kiusaamiseen ja vaikka mihin ikävään.

Mutta koska tämä setti koskee nyt vain ja ainoastaan minua niin lieveilmiöistä huolimatta aion pysyä tällä valitsemallani tiellä ja olla liikoja pohtimatta näitä ilmaisujani ja ainoastaan nauttia vapaudesta olla mieltä mistä vaan!

Että tämmöistä aatosta tänään.. Huomenna taas jotain muuta..







Kommentit