PÄÄN AVAUS...

Tänään tunsin olevani toimeliaalla päällä ja aloittaa pääni tyhjentämisen nyt tällä tavoin...
Vaalituloksen ja monen muun asian myötä ajattelin olisiko tämä nyt tapa kertoa asioita ja avata ehkä itseäni ja elämääni muille.. 

Vuoden mutsi nimi tulee siitä, että onhan se nyt jumankauta täysin absurdi ajatus, että joku oikeesti voittaisi tollaisen tittelin :D Tiedän, että sitäkin jaetaan ja sitä useilta odotetaan.. Mutta hei silti...! Tämän blogin ajatus on ehkä olla se joka antaa tilaa jokaiselle vain olla ja elää.. kannustaa suvaitsemaan, vaikka välillä omat suvaitsevaisuudet onkin rajalliset... Ehkä vanhakin oppii uusia temppuja! 

Äitiys itsessään ei ole tämän tuotoksen pääasia, mutta vahvasti arki ja oppiminen ennen kaikkea itsestäni tuntuvat liittyvän siihen... Tai ehkä se onkin vain väline omassa kasvussa... Tiedä sitä, mutta helppoa se ei ole aina.. 

Luin vanhoja facebook päivityksiäni ja totesin siellä olevan sellaisia elämän helmiä, sana- ja käytöskukkasia, että oksat pois.. Joten ehkä alankin avaamaan niitä tässä plogissa syvällisemmin... Tai sitten en... Ehkä keskitynkin vain tuomaan kaikki aivopieruni teille ketkä tätä saattaa vahingossa jopa lukea.. Yhtä hyvin voin kirjoittaa tätä kuin päiväkirjaa ja nauttia hedelmistä ja oivalluksista aivan keskenäni!

Mutta mikäli tätä joku lukee, niin tervetuloa matkalle mukaan. 


Kommentit

Lähetä kommentti

Kaikki ajatukset ovat sallittuja, mutta asialliset auttavat jatkamaan :)